Masterclass Bewegingsvrijheid (in organisaties)

Masterclass Bewegingsvrijheid (in organisaties) | Affligem

Masterclass

Bewegingsvrijheid in organisaties

Soms heb je het gevoel vast te zitten. Vast in je eigen denken. Vast in systemen en structuren. Vast in vragen over hoe nu verder in je carrière of persoonlijke leven. In patronen met je leidinggevende of met je eigen team. Patronen die ooit werkten maar die nu niet helpend meer zijn. Vast in een sleur of vast in het steeds tegen muren oplopen van veranderingen die je zou willen zien gebeuren maar die steeds niet van de grond komen. Vast op een plek van waaruit je je afvraagt of je nog wel je volle potentieel kunt leven.

We zoeken voortdurend in het gebied tussen wat bekend is, zekerheid biedt en voldoet aan de norm enerzijds en vrijheid, autonomie en eigenzinnigheid anderzijds. Blijf je te lang in het bekende dan loop je het risico om jezelf te verliezen, ben je te groots en meeslepend over wat er anders moet dan loop je het risico anderen te verliezen (en daarmee ook je jezelf). Precies daartussen in. Daar vinden we de bewegingsvrijheid om te doen wat goed is voor jou en het grotere geheel. Om verantwoordelijkheid te dragen en de vrijheid te vinden om het goede te doen, ook als dat betekent om afscheid te nemen of los te laten.

In deze masterclass werkt Peter Rombouts met het begrip bewegingsvrijheid waarin hij vraagstukken van deelnemers in beweging zet om te zoeken naar waar de bewegingsvrijheid zit, hoe deze vorm kan krijgen en hoe deze ten volle geleefd kan worden.

Masterclass Bewegingsvrijheid (in organisaties)

Over de trainer

Peter Rombouts

Peter Rombouts MCM is veranderkundige organisatieadviseur en drie keer wereldkampioen Argentijnse Tango (voor België). Na een carrière als consultant besloot hij het roer om te gooien en de wereld van de kunsten te verbinden aan de wereld van organisaties.

Door het combineren van niet-talige interventies, systemischwerk en organisatie- en veranderkunde biedt hij unieke perspectieven op vraagstukken die zich afspelen op individueel, team-, organisatie of maatschappelijk niveau.

Hij is als onderzoeker verbonden aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht en tevens redacteur van het Tijdschrift Waardenwerk. 

Hij heeft een systemische methode ontwikkeld met beweging waarin onderliggende dynamieken snel zichtbaar worden.

Waar, wanneer & budget?

De Masterclass vindt plaats op 2 juni 2022 in De Kluizerij in Affligem.

We starten om 9.30 uur en ronden af tegen 17.30 uur.

Deze  masterclass kost je slechts 350 € excl. btw. (komt ook in aanmerking voor de kmo-portefeuille)

Dit is allemaal inbegrepen

  • workshop van 1 dag
  • internationale topcoach
  • water, koffie, thee en gezonde lunch

Inspirerende toplocatie

Tips

 

  • Vergeet je visitekaartjes niet, want je medecursisten zijn interessante contacten om mee te netwerken.
  • Wil je nog meer halen uit deze masterclass en heb je een concrete uitdaging?  Vertel er ons vooraf alles over, want wie weet  gaan we tijdens deze opleiding wel met jouw case aan de slag.

Human Architects is een erkend dienstverlener voor de KMO-Portefeuille.