Tweedaagse Masterclass Potentieel in Systemisch perspectief

Tweedaagse Masterclass Potentieel in systemisch perspectief | Affligem

Masterclass

Masterclass potentieel herkennen via een systemisch bril

Potentieel is levensenergie dat wil stromen in mensen, organisaties en samenlevingen in zijn geheel.

Sterke talenten zijn essentieel in elke succesvolle onderneming. Elk individu beïnvloedt het functioneren van het geheel. Net daarom is het zo belangrijk voor bedrijfsleiders, HR-managers, HR professionals, coaches en leidinggevenden om ieders potentieel correct in te schatten en optimaal in te zetten. Hoe je dat precies doet? Dat ontdek je tijdens de tweedaagse masterclass over potentieel herkennen via opstellingen en systemisch werken. Een interactieve masterclass die je verfrissende inzichten biedt over patronen en het potentieel binnen jezelf en je organisatie. Een “must” voor elkeen die het kapitaal van zichzelf en de organisatie naar een hoger niveau wil tillen.

Waarom systemisch kijken?

Bij Human Architects zijn we al lang overtuigd van de meerwaarde van de systemisch fenomenologisch kijken en van systemische opstellingen. Systemisch werken is voor business coach en HR consultant Lieve Picard een passie én een dagelijkse tool bij begeleidingstrajecten om betere inzichten te verwerven over systeem dynamieken/patronen en een betere flow en vertrouwen te bereiken.

Over deze Masterclass

Deze tweedaagse masterclass is een interactieve workshop. We leggen vertrouwde patronen onder de loep, introduceren de meerwaarde van systemisch werken en passen de nieuwe zienswijze vervolgens toe op concrete uitdagingen. We gaan aan de slag met herkenbare situaties, praktijkgerichte oefeningen en met cases die je als deelnemer zelf aanbrengt.

Waar en wanneer?

De tweedaagse Masterclass opleiding systemisch werken in Affligem is een succesformule die we regelmatig herhalen.

De volgende edities gaan door op:

 • 13 & 14 juni 2022
 • 5 & 6 december 2022

We starten om 9.30 uur en ronden telkens af tegen 17.30 uur.

Overnachten is mogelijk en regelen we graag voor jou.

Prijs overnachting 80€, ontbijt 12€, diner 19€. Prijzen zijn excl. btw. Prijswijzigingen door De Kluizerij zijn mogelijk.

Voor wie?

We organiseren deze praktijkgerichte workshop systemisch werken in een open formule. Iedereen die meer uit zichzelf of zijn/haar team wil halen, is welkom.

Vooral coaches, teamleaders, HR-managers, HR professionals, managers en bedrijfsleiders herkennen ongetwijfeld heel wat aangehaalde voorbeelden en kunnen de vele tips zeker toepassen.

Wat je allemaal leert?

 • Eerst lichten we de basisprincipes van systemisch werken helder en beknopt toe. Wat is systemisch denken, maar vooral… Wat is het nut voor jezelf en je organisatie?
 • Aan de hand van realistische praktijkvoorbeelden brengen we de meerwaarde van systemisch denken via opstellingen in beeld.
 • Je leert bewuster kijken naar je eigen uitdagingen en potentieel. Ook jouw impact op het geheel komt aan bod. Het resultaat? Betere inzichten in onderliggende dynamieken die je work-life balance en je prestaties beïnvloeden.
 • Hoe breng je vastgeroeste en/of onbewuste patronen in beweging en hoe doorbreek je ze?
 • We oefenen met mini-opstellingen zodat je zelf ervaart welke eventuele blokkades er zijn waardoor jouw potentieel niet vrij kan stromen. Hier krijg je inzichten om een andere beweging eventueel te initiëren.

Internationale topdocent

Voor deze tweedaagse brengt Human Architects een klepper van formaat naar België.

Yvonne Lonis heeft meer dan 20 jaar ervaring als internationale HR trainer/coach en weet als geen ander hoeveel effect systemisch denken op individuen en organisaties heeft. Deze vlotte Noorderbuur brengt haar visie en tips bovendien in een heerlijk onomwonden en praktijkgerichte vorm.

De trainers

Yvonne Lonis

Yvonne Lonis

Voor HR trainer en executive coach Yvonne Lonis hebben systeemdynamieken haast geen geheimen meer. Deze vlotte Nederlandse vertaalt meer dan 20 jaar expertise in duidelijke taal met gerichte focus op praktische toepasbaarheid.

> Bekijk haar cv

Jochen Beyer

Lieve Picard

Vanuit eigen ervaring wat systemisch coachen kan bewegen in een team, bij een professional of manager, wil ik bijzonder graag deze aanpak verspreiden in Vlaanderen en mijn passie delen en laten stromen.

Een slimme investering!

Deze tweedaagse masterclass kost je slechts 645 € excl. btw. Prima betaalbaar voor 2 dagen volledige onderdompeling in “potentieel” vanuit  systemisch perspectief.

Betaling via de KMO-Portefeuille is mogelijk voor deze workshop.

Dit is allemaal inbegrepen

 • 2 daagse workshop
 • internationale topcoach
 • water, koffie, thee en gezonde lunch
 • foto’s van de flipcharts achteraf digitaal doorgestuurd

Inspirerende toplocatie

Tips

 • Vergeet je visitekaartjes niet, want je medecursisten zijn interessante contacten om mee te netwerken.
 • Wil je nog meer halen uit deze masterclass en heb je een concrete uitdaging? Vertel er ons vooraf alles over, want wie weet gaan we tijdens deze opleiding wel met jouw case aan de slag.
 • Boek voor deze masterclass een deugddoende overnachting bij De Kluizerij. Of combineer je deze tweedaagse meteen met een dagje toerisme in Affligem?

Inschrijven? Doen!

Je hebt niets te verliezen en heel wat te winnen door je contactgegevens na te laten. Geef in je inschrijvingsformulier gerust aan of je graag telefonisch even wil afstemmen zodat je verwachtingen tav dit programma in lijn zijn met de inhoud.

Human Architects is een erkend dienstverlener voor de KMO-Portefeuille.