hr opleiding systeemdenken

Masterclass potentieel herkennen via systemisch denken

Doeltreffend teamwork is essentieel in elke succesvolle onderneming en elk individu beïnvloedt het functioneren van het geheel. Net daarom is het zo belangrijk voor bedrijfsleiders, HR-managers, HR professionals, coaches en leidinggevenden om ieders potentieel correct in te schatten en optimaal in te zetten. Hoe je dat precies doet? Dat ontdek je tijdens de tweedaagse HR opleiding over potentieel herkennen via opstellingen en systeemdenken. Een interactieve masterclass die je verfrissende inzichten biedt over patronen en het potentieel binnen jezelf en je organisatie. Een “must” voor elkeen die het kapitaal van zichzelf /team/organisatie naar een hoger niveau wil tillen.

Het nut van systemisch denken

Bij Human Architects zijn we al lang overtuigd van de meerwaarde van systemisch denken en opstellingen. Systemisch denken is voor business coach en HR consultant Lieve Picard een passie én een dagelijkse tool bij begeleidingstrajecten om betere inzichten te verweren en een beter meetbaar niveau van impact, flow en vertrouwen te bereiken.

Net omdat we ervan overtuigd zijn dat elke people manager baat heeft bij deze technieken, organiseren we deze praktijkgerichte HR opleiding in een open formule. Iedereen is welkom om de impact van systemisch denken op persoonlijk én op professioneel vlak tijdens deze tweedaagse workshop te verkennen.

Over deze 2-daagse Masterclass

Deze tweedaagse masterclass is een echte all-in-one HR Opleiding. We leggen vertrouwde patronen onder de loep, introduceren de meerwaarde van systemisch denken en passen de nieuwe zienswijze vervolgens toe op concrete uitdagingen.

Geen abstracte theorie, wel talloze herkenbare situaties en praktijkgerichte oefeningen. We gaan zelfs aan de slag met concrete cases die je als deelnemer zelf aanbrengt.

Wat je allemaal leert?

 • Eerst lichten we de basisprincipes van systemisch denken helder en beknopt toe. Wat is systeemdenken, maar vooral…Wat is het nut voor jezelf en je organisatie?
 • Aan de hand van realistische praktijkvoorbeelden brengen we de meerwaarde van systemisch denken via opstellingen in beeld.
 • Je leert bewuster kijken naar je eigen uitdagingen en potentieel. Ook jouw impact op het geheel komt aan bod. Het resultaat? Betere inzichten in onderliggende dynamieken die je work-life balance en je (team)prestaties beïnvloeden.
 • Hoe breng je vastgeroeste en/of onbewuste patronen in beweging en hoe doorbreek je ze?
 • We oefenen met mini-opstellingen zodat je zelf ervaart wat jouw potentieel en dat van je team of organisatie vereist om te excelleren.
 • Praktische tips om systeemdenken en opstellingen concreet toe te passen zodat je het individuele rendement en dat van het hele team optimaliseert.

Voor wie?

Iedereen die meer uit zichzelf of zijn/haar team wil halen, is welkom. Vooral coaches, teamleaders, HR-managers, HR professionals, managers en bedrijfsleiders herkennen ongetwijfeld heel wat aangehaalde voorbeelden en kunnen de vele tips zeker toepassen.

yvonne lonis

Internationale topdocent!

Voor deze tweedaagse brengt Human Architects een klepper van formaat naar België.

Yvonne Lonis heeft meer dan 20 jaar ervaring als internationale HR trainer/coach en weet als geen ander hoeveel effect systemisch denken op individuen en organisaties heeft.

Deze vlotte Noorderbuur brengt haar visie en tips bovendien in een heerlijk onomwonden en praktijkgerichte vorm.

Een slimme investering!

Deze tweedaagse masterclass kost je slechts 595 € excl. btw. Prima betaalbaar voor 2 volledige dagen professionele opleiding met alles erop en eraan. Zeker als je uitrekent hoeveel extra rendement je uit jezelf en je team haalt met de nieuw verworven inzichten. Van alle HR opleidingen is dit een absolute must voor éénieder. 

Dit is allemaal inbegrepen

 • 2 daagse workshop
 • internationale topcoach
 • water, koffie, thee en gezonde lunch
 • foto’s van de flipcharts achteraf digitaal doorgestuurd

Praktische weetjes

Inspirerende toplocatie

Geen betere plek om deze HR masterclass te organiseren dan De Kluizerij in de voormalige Abdij van Affligem.

Vlot bereikbare toplocatie tussen Aalst en Brussel

Geen parkeerstress, want voldoende parkeergelegenheid op het domein

Rustig domein met prachtige tuinen grenzend aan het beschermd Kluizenbos

Coronaproof

Uiteraard volgen we de vorderingen van de pandemie en de geldende veiligheidsmaatregelen op de voet. We hopen uiteraard dat we tegen 23 juni het virus stevig onder controle hebben zodat we minimale maatregelen dienen te respecteren.

We nemen echter geen risico’s. Daarom voorzien we voldoende (adem)ruimte tussen elke deelnemer, ontsmettende handgel, enz… Breng jij zeker jouw mondmasker mee?

Tips

 • Vergeet je visitekaartjes niet, want je medecursisten zijn interessante contacten om mee te netwerken.
 • Wil je nog meer halen uit deze masterclass en heb je een concrete uitdaging? Vertel er ons vooraf alles over, want wie weet gaan we tijdens deze opleiding wel met jouw case aan de slag.
 • Boek voor deze masterclass een deugddoende overnachting bij De Kluizerij. Of combineer je deze tweedaagse meteen met een dagje toerisme in Affligem?

Inschrijven? Doen!

Je hebt niets te verliezen en heel wat te winnen door je contactgegevens in te vullen. Daarna volgt een telefoontje van Lieve met meer informatie en om verder af te spreken.