Systemische opstellingen

Het onzichtbare zichtbaar maken

Wil je meer inzicht krijgen in waarom je vastloopt op bepaalde vlakken in je leven of op professioneel vlak?

Door te werken met systemische opstellingen, worden patronen en oorzaken blootgelegd, die je helpen om dingen helder te krijgen. 

Patronen ontdekken en doorbreken

Opstellingen zijn een onderbouwde methodiek en geven je de kans om naar jezelf en naar je omgeving te kijken waardoor je inzichten krijgt over je plek.

We ontwikkelen immers patronen binnen onze familie of organisatie die ons heel sterk helpen in ons leven. Na verloop van tijd zijn we niet altijd meer bewust van deze patronen en van de zin ervan. Toch gebruiken we deze nog verder en geven we deze vaak door.

“Je kan pas afscheid nemen als je het eerst welkom heet”.
“Vrijheid krijg je als alles wat er is, mag zijn. Zo ga je ook steeds meer zien.”

Wat mag je verwachten

Via de representanten worden de onderliggende mechanismen van deze patronen aan de oppervlakte gebracht. Het resultaat geeft bijzondere inzichten wat nieuwe mogelijkheden biedt.

Feedback van enkele deelnemers

De opstelling heeft me het meest geconfronteerd en geïnspireerd. Ik zal het mijn hele leven meenemen…

Heel graag bedank ik jou en de mensen van vanavond uit het diepst van mijn hart voor deze echt wel leven bevrijdende inzichten. Ook mijn eerder rationele partner was onder de indruk. Ik was heel blij zodat hij zelf mee kon ‘ervaren’. De inzichten en de kracht zal ik zeker gebruiken.

Bedankt Lieve voor de opstellingen die ik al bij je mocht mee maken. Bewonderenswaardig hoe je je ze gedecideerd maar met respect begeleidt. Aan te raden aan iedereen.

Wil je deelnemen?

Klik hieronder op agenda voor data en praktische informatie.